Στην Πόλη η αποστολή του Ολυμπιακού

Στην Πόλη η αποστολή του Ολυμπιακού

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν λίγη ώρα στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του αυριανού (7/8, 20.45) πρώτου αγώνα με την Μπασάκσεχιρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

 Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το απόγευμα (19.00) στο «Fatih Terim Stadium», εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ λίγο πριν (18.30) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Πέδρο Μαρτίνς και Ντανιέλ Ποντένσε.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος», ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Κυνηγάμε τις νίκες. Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έτσι ώστε να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα καλό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα εκεί, έτσι ώστε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση στην έδρας μας, για να προκριθούμε».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «όλοι γνωρίζουμε ότι η Μπασακσεχίρ είναι μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχουν πολύ καλές μονάδες, ως παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε, ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί σε εκείνο το παιχνίδι, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε».

Να θυμίσουμε την αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

*Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιο κανάλι θα μεταδώσει –αν μεταδώσει- τον αγώνα καθώς οι διαπραγματεύσεις τόσο της Nova όσο και της Cosmote TV με τους Τούρκους δεν έχουν αποτέλεσμα, αφού οι γείτονες ζητούν απίστευτα λεφτά για την ζωντανή μετάδοση…   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter