Στην «Προοδευτική Συμμαχία» εντάσσεται η κίνηση «Κόσμος» του Πέτρου Κόκκαλη

Στην «Προοδευτική Συμμαχία» εντάσσεται η κίνηση «Κόσμος» του Πέτρου Κόκκαλη

Το ερχόμενο Σάββατο στη μεγάλη συνάντηση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, θα δηλώσει «παρών» και η κίνηση «Κόσμος» του Πέτρου Κόκκαλη.

Ο τελευταίος αποφάσισε η σχέση του με το κυβερνών κόμμα πέρα από το ευρωψηφοδέλτιο να αποκτήσει και πιο μόνιμα χαρακτηριστικά μέσω της συμμετοχής της κίνησης «Κόσμος» στο εγχείρημα της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

Πολλώ δε μάλλον όταν το Σάββατο αναμένεται να οριστεί 150μελής Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, η οποία εκ των πραγμάτων θα αναδείξει και ένα πιο ευέλικτο Συντονιστικό Όργανο.

Εκτός από την κίνηση «Κόσμος» του κ. Κόκκαλη στην εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου θα δώσουν το «παρών» οι «Γέφυρες», το «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά, η «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη, η Ακτιβιστική Κίνηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Η Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία, Η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η Χάρτα 19, το Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών, το Σοσιαλιστικό Πατριωτικό Κίνημα κ.α.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση των υπόλοιπων 17 ονομάτων ώστε να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο όπως αναμενόταν ενώ κορυφαίο κομματικό στέλεχος, μιλώντας στο documentonews.gr, διαψεύδει τις πληροφορίες για συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αύριο Πέμπτη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter