Στην τελική ευθεία η Σούπερ Λίγκα

Στην τελική ευθεία η Σούπερ Λίγκα

Στην τελική ευθεία μπήκε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και πλέον απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, καθώς θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ.

Σήμερα στις 15.00, η Ξάνθη υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Παναιτωλικό, ενώ οι ακρίτες έχουν βαθμολογικές ελπίδες να συμμετέχουν στους αγώνες κατάταξης, που εξασφαλίζουν και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στις 17.15, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ, η Βέροια τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ηρακλής τον Λεβαδειακό. Στην περίπτωση που ο «γηραιός» επικρατήσει των «πράσινων» της Βοιωτίας, τότε θα τους κρατήσει στην… πρίζα μέχρι τέλους. Αν φύγει όμως αλώβητος ο Λεβαδειακός από το Καυταντζόγλειο, τότε θα κάνει το μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Λίγκα.

Η σημερινή αυλαία κλείνει με το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό (19.30) κι αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν, θα βρεθούν αγκαλιά με τον τίτλο. Το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουν και μαθηματικά, αν αύριο ο Πανιώνιος ηττηθεί στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (17.15). Η αυλαία της 27ης αγωνιστικής πέφτει αύριο με το παιχνίδι Πλατανιάς – ΑΕΚ (19.30).

Η Βέροια βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Η «βασίλισσα του βορρά» έχει και πρόβλημα με την άδεια της, αφού ο φάκελος που κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή είναι… κενός. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter