Στην Τουλούζ για 4 χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης!

Στην Τουλούζ για 4 χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης!

Ο πρώτος σκόρερ την σεζόν 2018-19 με 19 γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου, Ευθύμης Κουλούρης γύρισε σελίδα στην καριέρα του και από σήμερα (22/6) ανήκει στην γαλλική Τουλούζ!

Ο διεθνής σέντερ φορ που ανήκε στον ΠΑΟΚ υπέγραψε για 4 χρόνια στην Τουλούζ, η οποία ανακοίνωσε πριν λίγο επίσημα την απόκτησή του. «Η αποκάλυψη της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Έλληνας επιθετικός Ευθύμιος Κουλούρης, υπέγραψε για 4 χρόνια με την Τουλούζ.

Ο πρώτος σκόρερ του τελευταίου ελληνικού πρωταθλήματος, με 19 γκολ, ο Ευθύμιος Κουλούρης θα ανακαλύψει αυτό το καλοκαίρι τη Ligue 1. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στον αθηναϊκό σύλλογο του Ατρόμητου, με τον οποίο τελείωσε τη Σούπερ Λιγκ μέσα στην πρώτη πεντάδα. Εχει σκοράρει επίσης στο Κύπελλο και στο Europa League, φτάνοντας συνολικά τα 25 γκολ σε όλους τους αγώνες!

Τώρα θα είναι μωβ για 4 σεζόν. Ο νέος επιθετικός της Τουλούζ θα φοράει τον αριθμό 20. Η Τουλούζ και όλα τα μέλη του συλλόγου, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ευθύμη για αυτή τη νέα περιπέτεια με τα μωβ χρώματα!» αναφέρει η αποθεωτική ανακοίνωση για τον νεαρό Έλληνα επιθετικό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter