Στην «τσιμπίδα» κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι με μοντέλα, γνωστούς παρουσιαστές και ηθοποιούς

Στην «τσιμπίδα» κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι με μοντέλα, γνωστούς παρουσιαστές και ηθοποιούς

Με βαριές κατηγορίες για ναρκωτικά θα καθίσει στο εδώλιο «λαμπερό» κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι, το οποίο «περιλαμβάνει» μοντέλα, ηθοποιούς και παρουσιαστές, με συνολικά 27 εμπλεκόμενους.

Μεταξύ των κατηγορουμένων, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη και με το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, βρίσκονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έθνους», ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου-μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός– sex symbol και ο γιος της που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής.

Οι… «κρατήσεις» στο υπόγειο του μπαρ

Η παρέα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να ξεκίνησε την δράση της από το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο -μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν και οι περίεργες κρατήσεις στο μαγαζί. Γνωστά ονόματα της σόου μπιζ φαίνεται να «γέμιζαν» το μαγαζί κλείνοντας κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του απ΄ όπου και ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη. Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα με την κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης. Το αλισβερίσι γινόταν στις τουαλέτες.

Ο 53χρονος όμως έκανε και… delivery σε περιοχές του Κολωνακίου και, σύμφωνα με την εφημερίδα, από τον ίδιο φέρεται να έχει «ψωνίσει» δύο φορές ποσότητα και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας από την Μύκονο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και σεναριογράφος ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει στην περιοχή του Λυκαβηττού κι εκείνος κοκαΐνη από τον 53χρονο.

Παράλληλα, στο κύκλωμα φαίνεται ότι εμπλέκονται και οι συνέταιροι του στο κέντρο.

41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ο παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, αλλά και ηθοποιός που μαζί με τον γιο της που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαγητού… είναι μόνο μερικοί εκ των 27 ατόμων που αναμένεται να δικαστούν τον Μάιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter