Στην τύχη τους τα δάση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Την ίδια ώρα που ο υπουργός Αναπτυξης Α. Γεωργιάδης απορεί γιατί κάποιοι στη βόρεια Κέρκυρα αντιδρούν για την καταστροφή του δάσους υπέρ της λειτουργίας ξενοδοχειακής μονάδας και οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να κατασβήσουν τα τρία μεγάλα μέτωπα πυρκαγιών στην Πελοπόννησο, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει στο έλεος της τύχης την δασοπροστασία και πυροπροστασία της χώρας.

Για ακανοήτους λόγους δεν επαναπροσελήφθησαν πέντε χιλιάδες εποχικοί δασοπυροσβέστες που προσλαμβάνονταν μέσω ειδικού προγράμματος του ΟΑΕΔ…

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «H ΕΝΩΣΗ» «Παρά τις δεσμεύσεις και την κοινή παραδοχή ότι οι συνάδελφοι προσφέρουν σημαντικό έργο τόσο στον καθαρισμό των περιαστικών δασών, της αποψίλωσης, της διάνοιξης μονοπατιών, της δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών και όχι μόνο, το ειδικό πρόγραμμα με το οποίο εργάζονταν δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα και τα δάση να μείνουν ανοχύρωτα και οι εργαζόμενοι να βρίσκονται στην ανεργία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.