Στήνει κράτος ανομίας η ΝΔ

Στήνει κράτος ανομίας η ΝΔ

Όποιος έζησε την περίοδο που εκδηλώθηκε το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα θυμάται το ζοφερό πολιτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στη χώρα.

Ένα αντίστοιχο κλίμα προσπαθεί να δημιουργήσει σήμερα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανοίγοντας πολλά μέτωπα κατά του ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει όχι μόνο ότι με την πολιτική της έχει διαλύσει την οικονομία και την κοινωνία αλλά και τις άνομες μπίζνες που από τη μία φτωχοποιούν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και από την άλλη δίνουν την ευκαιρία να κερδίσει δισεκατομμύρια μια πολύ μικρή ελίτ φιλικών της επιχειρηματιών.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τον κατάλογο με τα ποσά που τάισε ανύπαρκτα σάιτ και φιλικούς της μιντιάρχες οι οποίοι υμνούν σε όλους τους τόνους τους «άριστους» κυβερνώντες, αναθέτει σε φιλικούς της επιχειρηματίες δουλειές εκατομμυρίων, καταπατεί τα εργασιακά δικαιώματα.

Και το κυριότερο, με αντισυνταγματικές διεργασίες στη Βουλή για την κάλυψη του σκανδάλου Novartis, με υποκλοπές, fake δημοσιεύματα και άλωση της δικαιοσύνης προσπαθεί με όλους τους τρόπους να δημιουργήσει ένα παραπέτασμα καπνού για να κρύψει τις σκευωρίες της.

Το Μέγαρο Μαξίμου και ο ένοικος της έχοντας αποτύχει στη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος, έχοντας αποτύχει στις σχέσεις τους με τη γείτονα Τουρκία, δίνοντας πάτημα στους διεθνείς οργανισμούς να καταγγέλλουν την Ελλάδα για καταπάτηση του διεθνούς δικαίου επαναφέρουν τις εμφυλιοπολεμικές πρακτικές στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες.

Περνούν στη Βουλή νομοθετήματα που καθιστούν ιδιοκτησία τους το κράτος, ποδηγετούν την κοινωνία, σπέρνουν τον φόβο για να μην αντιδράσει στη φτωχοποίηση που της ετοιμάζουν από το φθινόπωρο, επανιδρύοντας μέσα σε μόλις ένδεκα μήνες όλο το σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα και την έριξε στα μνημόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στήνει μια «βασιλευομένη πρωθυπουργία» λυμαίνοντας όχι μόνο τον πλούτο αλλά και τον κόπο του ελληνικού λαού.

Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Είναι η ώρα να υπάρξει αντίδραση. Κάθε ημέρα που περνάει μας φέρνει όλο και πιο κοντά σε καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναζήσει.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter