Χαμηλοί τόνοι από Χατζηδάκη για ΔΕΗ μεν, αλλά...

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο νέος υπουργός Ενέργειας και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κ. Χατζηδάκης, λέγοντας παρουσία του απελθόντος υπουργού κ. Γ. Σταθάκη ότι, «καλό είναι να θυμόμαστε ότι η ζωή κύκλους κάνει κι αυτό είναι καλό να το θυμόμαστε όσο βρισκόμαστε στην κορυφή του κύκλου»…

Ο ίδιος φάνηκε να κατεβάζει τους τόνους όσον αφορά και στην υπόθεση της ΔΕΗ. Παρόντος του επικεφαλής της επιχείρησης κ. Εμ. Παναγιωτάκη, είπε ότι «άμεση προτεραιότητα αποτελεί η διάσωση της ΔΕΗ». Δεν έδωσε λεπτομέρειες, λέγοντας ότι το σχέδιο θα ανακοινωθεί με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη. 

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης κράτησε χαμηλούς τόνους και απέναντι στην διοίκηση της ΔΕΗ, λέγοντας ότι η ταιρεία αντιμετωπίζει πρόβλημα, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζόμενων. Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, το σχέδιο θα δώσει νέα προοπτική βιωσιμότητας.

Κατά τα άλλα, είπε ότι στους άμεσους στόχους της νέας ηγεσίας είναι:

- Η ολοκλήρωση διασύνδεση νησιών

- Η κατά προτεραιότητα ιδιωτικοποίηση ΕΛΠΕ – ΔΕΠΑ

- Η προώθηση των διεθνών project, των αγωγών TAP και IGB

- Επιτάχυνση Yδρογονανθράκων

- Έμφαση στις ΑΠΕ

- Θα διευρυνθεί το εξοικονομώ κατοίκον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.