Στήριξη της «Washington Post» στον Μπάιντεν με… καρφιά κατά Τραμπ

Στήριξη της «Washington Post» στον Μπάιντεν με… καρφιά κατά Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν θα αντιμετωπίσει στις 3 Νοεμβρίου «τον χειρότερο πρόεδρο της σύγχρονης εποχής», σημειώνει η Washington Post που λαμβάνει ξεκάθαρα θέση υπέρ του 77χρονου υποψηφίου των Δημοκρατικών.

Η εφημερίδα εκτιμά πως ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, ηλικίας 77 ετών, «έχει όλα τα προσόντα, λόγω της ιδιοσυγκρασίας και της εμπειρίας του, για να διαχειριστεί τις κολοσσιαίες προκλήσεις» των επόμενων τεσσάρων ετών.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η εφημερίδα είχε στηρίξει ανοιχτά τη Χίλαρι Κλίντον και πλέον πράττει το ίδιο με τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος καλείται να ανακόψει τα σχέδια του Τραμπ για επανεκλογή στον προεδρικό θώκο εν μέσω «ιστορικών κρίσεων», όπως επισημαίνει σε άρθρο γνώμης η εφημερίδα.

Όλες αυτές οι κρίσεις (όπως η πανδημία του κορονοϊού, η κλιματική αλλαγή και η οπισθοχώρηση της δημοκρατίας στις ΗΠΑ) «δημιουργήθηκαν, οξύνθηκαν ή αμελήθηκαν» από τον Ντόναλντ Τραμπ. «Προκειμένου να διώξουν τον χειρότερο πρόεδρο στη σύγχρονη εποχή, πολλοί ψηφοφόροι θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τον οποιοδήποτε», τονίζει η Washington Post, καθώς οι κάλπες της 3ης Νοεμβρίου μοιάζουν πάνω απ’ όλα με ένα δημοψήφισμα για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όμως, «ευτυχώς», οι ψηφοφόροι δεν θα χρειαστεί να «χαμηλώσουν τα κριτήριά τους» την 3η Νοεμβρίου, σύμφωνα με τους συντάκτες του άρθρου, που υπογραμμίζουν το «μέγεθος της εμπειρίας» του πρώην δεξιού χεριού του Μπαράκ Ομπάμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter