Στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία», εισήχθη ο Γιώργος Τράγκας καθώς «αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19». Ωστόσο σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης, τα ξημερώματα της Κυριακής, «ο κ. Τράγκας καλείται να δώσει ιδιαίτερα κρίσιμη» μάχη».

«Ο Γιώργος Τράγκας καλείται να δώσει μάχη ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, νικητής. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε στη νεότερη ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης.

Ενώ λίγο μετά τις 10 το πρωί ανέφερε: Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ. Γιώργος Τράγκας παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας πριν μέρες, είχε μολυνθεί με κορονοϊό και παρέμενε με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά σε καραντίνα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter