Στη ΝΔ σχολιάζουν τον Τσίπρα πριν μιλήσει

Στη ΝΔ σχολιάζουν τον Τσίπρα πριν μιλήσει

Στη ΝΔ ή έχουν ικανότητες Νοστράδαμου ή ζορίζονται τόσο που σπεύδουν να προκαταλάβουν τον πολιτικό τους αντίπαλο.

Αλλιώς δεν εξηγείται ότι βγάζουν ανακοίνωση για την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη πριν πατήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το πόδι του στην πόλη και κυρίως πριν κάνει την οποιαδήποτε δήλωση ώστε να τη σχολιάσουν όπως και έχουν κάθε δικαίωμα.

Στο διά ταύτα ξαναζεσταίνουν το «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» και ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το μετρό της πόλης που εξαγγέλθηκε επί του πρώην Δημάρχου Σ. Κούβελα το 1987 (!) και ακόμη το περιμένουμε.

Τριανταπέντε ολόκληρα χρόνια εκ των οποίων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν τα 30,5 η ΝΔ καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί «τον Σταθμό Βενιζέλου, τις αρχαιολογικές εργασίες και να πάρει μια εικόνα ενός υπερσύγχρονου Μετρό, με αληθινά βαγόνια, αληθινούς σταθμούς και αληθινά εκδοτήρια»!

Σίγουρα όμως θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο άγχος εκεί στη ΝΔ για να σχολιάζουν μια επίσκεψη που δεν είχε ακόμη ξεκινήσει. Να υποθέσουμε ότι οφείλεται στα δημοσκοπικά ευρήματα, σε όσα έρχονται στα εθνικά μας θέματα ή στον πληθωρισμό που έσπασε ρεκόρ τριακονταετίας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter