Στη Νίσυρο ο Κασσελάκης: Συνομίλησε με κάτοικους, άκουσε τα προβλήματα τους – «Για να κάνω εξετάσεις θέλω 1000 ευρώ» (Video)

Στη Νίσυρο βρέθηκε σήμερα o Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχτηκαν περιγράφοντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις συγκοινωνίες, την Υγεία και τη σύνδεση με τα κοντινά νησιά.

Όπως αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η τραγική κατάσταση και η ακραία υποστελέχωση του νοσοκομείου της γειτονικής Κω αναγκάζει τους κατοίκους της Νισύρου να ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα, με το συνολικό, δυσβάσταχτο, κόστος (μεταφορά, διαμονή, διατροφή) να ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ, όπως εξήγησαν οι κάτοικοι στον Στ. Κασσελάκη».

Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας έλεγαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως νιώθουν ξεχασμένοι από τους πολιτικούς της Αθήνας…

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε τους εθελοντές υγειονομικούς που καλύπτουν επί δεκαετίες με αυταπάρνηση τα τεράστια κενά του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Επανέλαβε ότι «απαιτούνται ισχυρά κίνητρα και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών, προκειμένου να τεθεί με ρεαλιστικούς όρους ο κρίσιμος στόχος της αποκέντρωσης».

Επόμενος σταθμός της περιοδείας, η Κως. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να μην ακολουθήσει κατά γράμμα τον αρχικό του πρόγραμμα επισκέψεων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «ΝΔ και Βελόπουλος μάχονται για τις ψήφους των νεοναζί – Δεν θέλουμε τις ψήφους των Σπαρτιατών» (Video)

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη για Σπαρτιάτες: Η ΝΔ της υμνήτριας του Κασιδιάρη τολμά να μιλά για «ψήφους σε θολά νερά»

Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στους «Σπαρτιάτες» για τις Ευρωεκλογές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter