Στη σέντρα ξανά τα πρωταθλήματα με τέσσερα ντέρμπι

Στη σέντρα ξανά τα πρωταθλήματα με τέσσερα ντέρμπι
  • Λίβερπουλ-Άρσεναλ, Λάτσιο-Γιουβέντους, Ίντερ-Νάπολι και ΑΕΚ-Ολυμπιακός με πολλές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Μετά από μικρή διακοπή, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, αρχίζουν ξανά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

Ξεχωρίζουν τέσσερα ντέρμπι σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα. Το Σάββατο διεξάγονται τα ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους (19:00) και Λίβερπουλ-Άρσεναλ (19:30) και την Κυριακή τα μεγάλα παιχνίδια Ίντερ-Νάπολι (19:00) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30).

Και τα τέσσερα ντέρμπι παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα, στα ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τον αυριανό αγώνα (21:30) της Bundesliga, Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν, την προωθητική ενέργεια Red November για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η νίκη με μηδέν παθητικό και το σύνολο των κόρνερ

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχει ετοιμάσει το Pamestoixima.gr για τα μεγάλα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη νίκη με μηδέν παθητικό, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία και το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Η αυριανή τριάδα περιλαμβάνει τα Over 1,5 γκολ της Μονακό στο παιχνίδι με τη Λιλ, τη νίκη με μηδέν παθητικό της Μπάγερν στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ και τα Over 4,5 κόρνερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ματς με την Λεβάντε.

Για τον αγώνα Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση και τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 1-4.

Με τη Μπάγερν απόψε στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Στη Euroleague ξεκινάει σήμερα η 11η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει απόψε (21:30) νέο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (21:00) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι αγώνες Μπάγερν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Πολλές είναι και οι στοιχηματικές επιλογές για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, μεταξύ των οποίων και αυτές για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, το πρώτο εύστοχο τρίποντο, τα συνολικά ριμπάουντ και τους Over/Under πόντους παικτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter