Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του Documento για τα πρωθυπουργικά πόθεν έσχες – Από… θαύμα βρήκαν αίθουσα και πήραν πίσω την αναβολή της Επιτροπής!

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του Documento για τα πρωθυπουργικά πόθεν έσχες – Από… θαύμα βρήκαν αίθουσα και πήραν πίσω την αναβολή της Επιτροπής!

Την Επιτροπή της Βουλής για τον Έλεγχο Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης θα απασχολήσουν οι αλυσιδωτές αποκαλύψεις του Documento για τα διάτρητα πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους, καθώς από… θαύμα βρέθηκε αίθουσα για να διεξαχθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία -όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης- αναβλήθηκε απροειδοποίητα.

Δείτε επίσης: Πολάκης: Πανικός στη ΝΔ και αναβολή της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής για να μην φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αποκαλύψεις του Documento για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Η συνεδρίαση αναμένεται να αρχίσει στις 14:00, με τον Π. Πολάκη να θέτει επί τάπητος τις ψευδείς δηλώσεις του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκης, ζητώντας τη διερεύνησή τους από τους αρμόδιους ορκωτούς λογιστές. Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας θα επισημάνει ενώπιον των δικαστικών που απαρτίζουν την Επιτροπή την πολυετή απόκρυψη της περιβόητης γαλλικής εταιρίας από το πρωθυπουργικό ζεύγος, την ιδιότητα που κατέχει παρανόμως η σύζυγος του πρωθυπουργού σε αυτήν, όπως επίσης και όλα τα έγγραφα που έχει φέρει στο «φως» το Documento και αποδεικνύουν την καραμπινάτη πρωθυπουργική παρανομία, η οποία τιμωρείται με βαρύτατες ποινές.

Το… θαύμα

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο αν. τομεάρχης Διαφάνειας, όταν ενημερώθηκε το προεδρείο της Επιτροπής ότι το τακτικό μέλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, θα αντικατασταθεί από τον Π. Πολάκη, προέκυψε «πανικός, ομίχλη και μαύρη καταχνιά», με αποτέλεσμα την επ΄ αόριστον αναβολή της συνεδρίασης. Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής πόθεν έσχες, Αθανάσιο Μπούρα, για να διευκρινιστούν τα αίτια της αναβολής και εκείνος απάντησε πως δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα που να πληροί τις προδιαγραφές για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη προκάλεσε σάλο, καθώς ενίσχυσε την εντύπωση ότι η κυβερνητική πλειοψηφία κάνει τα πάντα προκειμένου να «θαφτούν» οι τεκμηριωμένες καταγγελίες της εφημερίδας. Κατόπιν τούτου, η συμπολίτευση ανέκρουσε πρύμναν και επαναπρογραμμάτισε την αναβληθείσα συνεδρίαση της Επιτροπής, αφού ω του θαύματος βρέθηκε αίθουσα για τη διεξαγωγή της. 

Να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται η δημοσιοποίηση των περιουσιακών δηλώσεων των αιρετών για το φορολογικό έτος 2019. Κατά τους… κακεντρεχείς, το ενδεχόμενο να βρίσκεται η γαλλική εταιρία, SCI Personal Ventures, στις δηλώσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter