Στίβος: Αγώνας στον κήπο για τη Στεφανίδη

Στίβος: Αγώνας στον κήπο για τη Στεφανίδη

Επί κοντώ στον κήπο και για την Κατερίνα Στεφανίδη! Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα λάβει μέρος σε «αγώνα αντοχής» από το σπίτι της στην Αθήνα, παρόμοιο με αυτόν που διοργανώθηκε προ ημερών για άνδρες με τους Ντουπλάντις, Λαβιλενί, Κέντρικς, με 250.000 θεατές μέσω διαδικτύου.

Η 30χρονη Στεφανίδη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Κέιτ Ναζεότ και τη Νεοζηλανδή Αλίσα Νιούμαν, σε έναν αγώνα «αντοχής και ταχύτητας», όπου οι αθλήτριες θα προσπαθήσουν να υπερπηδήσουν τον τοποθετημένο στα 4 μέτρα πήχη όσο περισσότερες φορές γίνεται μέσα σε μία ώρα.

Η Στεφανίδη θα βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού της στην Αθήνα, η Ναζεότ στη Μαριέτα της Τζόρτζια και η Νιούμαν στο Μπόλτον του Οντάριο στον Καναδά. Ο ιδιότυπος αγώνας θα διεξαχθεί στο Σάββατο στις 7μμ, εφ’ όσον το επιτρέψει και ο καιρός.

«Ελπίζω ότι και οι τρεις μαζί θα ξεπεράσουμε τις επιδόσεις των ανδρών και θα έχουμε να υπερηφανευόμαστε για όλη την υπόλοιπη καριέρα μας», δήλωσε γελώντας η Στεφανίδη, η οποία υπήρξε εξαρχής ενθουσιώδης υποστηρικτής της πρωτοβουλίας. Οι Ντουπλάντις και Λαβιλενί πέρασαν τα 5 μέτρα 36 φορές μέσα σε μία ώρα, ενώ ο Κέντρικς 26.

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της ΙΑΑF, με τηλεοπτική κάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter