Στίβος: Ασημένιος Μπανιώτης στη Γλασκώβη!

Στίβος: Ασημένιος Μπανιώτης στη Γλασκώβη!

Ένα απρόσμενο μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική αποστολή στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκόβη.

Ο Κώστας Μπανιώτης πήδηξε 2,26 μέτρα στο ύψος και κατέκτησε τη 2η θέση, πίσω από τον Ιταλό Τζανμάρκο Ταμπέρι που έφτασε στα 2μ32. 

Ο 32χρονος Θρακιώτης δεν είχε ανεβεί ποτέ στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης, με εξαίρεση τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 (όταν πέτυχε το ατομικό ρεκόρ του με 2μ34), του 2018 και του 2009. 

Σε έναν αγώνα που έμεινε χαμηλά, ο Μπανιώτης πέρασε τα 2,26 μέτρα με την τρίτη προσπάθεια και δεν στενοχωρήθηκε για τις αποτυχημένες προσπάθειές του στα 2,29 και στα 2,32, αφού το μετάλλιο ήταν ήδη εξασφαλισμένο.

Άτυχος δις ο Καραλής στο επί κοντώ

Να σημειωθεί επίσης ότι ο 20χρονος επικοντιστής Εμμανουήλ Καραλής έχασε στο “τσακ” το μετάλλιο, όχι μία, αλλά δύο φορές, όταν πραγματοποίησαν επιτυχημένα άλματα ο Πολωνός Βοϊτσιεχόφσκι στα 5μ65 και ο Σουηδός Γιάκομπσον στα 5μ75. Ο νεαρός πρωταθλητής μας έμεινε 4ος με επίδοση 5μ65 και αποχαιρέτησε το κοινό χαμογελαστός. Ο βετεράνος Κώστας Φιλιππίδης απέτυχε στο ίδιο αγώνισμα, αφού έριξε τρεις φορές τον πήχυ στα 5μ45 από όπου ξεκίνησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter