Στίβος: «Βασίλισσα του κήπου» η Στεφανίδη

Στίβος: «Βασίλισσα του κήπου» η Στεφανίδη

Mετρ και στο «επί κοντώ κήπου» αποδείχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κέρδισε την ιδιότυπο αγώνα που διοργανώθηκε σε τρία διαφορετικά σημεία του ορίζοντα!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να υπερπηδήσει τα 4,00 μέτρα 34 φορές σε δύο δεκαπεντάλεπτα, αφήνοντας πίσω την Αμερικανίδα Κέιτι Ναζεότ (31) και τη Kαναδέζα Αλίσα Νιούμαν (21).

Μάλιστα απέτυχε δύο φορές και έχασε αρκετό χρόνο, στην προσπάθειά της να τοποθετήσει ξανά τον πήχη. «Τα χέρια μου κουράστηκαν πολύ», σχολίασε χαμογελαστή προς τους χιλιάδες φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα μέσα από τα social media. Τη ζωντανή μετάδοση ανέλαβαν οι ίδιες οι αθλήτριες, με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η Στεφανίδη πηδούσε στο γνώριμο στάδιο της Φιλοθέης μέσα στη ζέστη, ενώ η Ναζεότ βρισκόταν στη Τζόρτζια των ΗΠΑ και η Νιούμαν στο Οντάριο του Καναδά. H Σάντι Μόρις δεν έλαβε μέρος λόγω τραυματισμού.

Η 30χρονη Κατερίνα ξεκίνησε με 23 επιτυχημένα άλματα, αλλά δεν μπόρεσε να καταρρίψει το ρεκόρ των Λαβιλενί, Ντουπλάντις από τον αντίστοιχο αγώνα των ανδρών (34). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter