Στίβος: Εκτός βάθρου η Παπαχρήστου στο τριπλούν

Στίβος: Εκτός βάθρου η Παπαχρήστου στο τριπλούν

Δεν κατόρθωσε η Βούλα Παπαχρήστου να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί στο τριπλούν του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Παρ’ όλο που έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε στην 5η θέση με το απογοητευτικό 14,31 μ.

Έτσι, το προχθεσινό χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος (8,35 μ.) ήταν το μοναδικό μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στο Τόρουν της Πολωνίας, όπου ολοκληρώθηκε απόψε η διοργάνωση.

Η Παπαχρήστου ήταν στην κορυφαία τριάδα μετά το πρώτο μισό του αγώνα, αλλά στη συνέχεια την προσπέρασε για μερικά εκατοστά η Λευκορωσίδα Σκβάρτσοβα (14,35 μ.). Νίκησε μετά από μεγάλη μάχη η Πορτογαλίδα Πατρίσια Μαμόνα με 14,53 μ. και ακολούθησαν με ένα εκατοστό λιγότερο η Ισπανίδα Πελετέιρο και η Γερμανίδα Έκχαρτ.

H Ραφαέλα Σπανουδάκη έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των 60μ, όπου τερμάτισε 4η στη σειρά της με επίδοση 7.29 και αποκλείστηκε για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου. «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν βγήκε αυτό που ήθελα», δήλωσε.

Η Μαρία Γάτου (7.40) και η Κυριακή Σαμάνη (7.69) δεν μπόρεσαν να περάσουν τον πρώτο γύρο του ίδιου αγωνίσματος.

Nωρίτερα, ο Δημήτρης Τσιάμης κατέλαβε την 7η θέση στο τριπλούν, με άλμα στα 16,40 μ. Ο νικητής, Πορτογάλος Πιτσάρντο, πήδηξε 17,30 μ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter