Στίβος: Εκτός Ευρωπαϊκών Αγώνων η ελληνική ομάδα ελλείψει… εισιτηρίων

Στίβος: Εκτός Ευρωπαϊκών Αγώνων η ελληνική ομάδα ελλείψει… εισιτηρίων

Η είδηση ακούγεται απίστευτη αλλά είναι αληθινή, επιβεβαιωμένη από επίσημη ανακοίνωση.

Ο ΣΕΓΑΣ απέσυρε την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στίβου από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν στο Μινσκ της Λευκορωσίας, λόγω αδυναμίας εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων! 

Ο ίδιος επιρρίπτει έμμεσα τις ευθύνες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία ενημέρωσε την ομοσπονδία στίβου ότι πρέπει η ίδια να μεριμνήσει για την έκδοση εισιτηρίων στις 18 Απριλίου. 

Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε υπηρξε άγονος, ενώ οι διαπραγματεύσεις με αεροπορικές εταιρίες και ταξιδιωτικά πρακτορεία απέβησαν άκαρπες. 

Η ανακοίνωση κλείνει με συγγνώμη προς τους αθλητές και προπονητές που θίγονται. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα και με τους Ελληνες αθλητές των υπόλοιπων 15 αθλημάτων που θα διεξαχθούν στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Την αποστολή του στίβου αποτελούσαν οι εξής αθλητές:

100μ. A : Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελ.Βενιζέλος)

Μήκος Γ : Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας)

Ακοντισμός Γ : Σοφία Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας Β.)

100μ. Γ : Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)

4Χ400μ. μικτή: Αντώνης Αλεξανδρίδης (ΟΣΦΠ), Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας)

110μ. εμπ. : Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστία)

Ύψος Α : Αντώνης Μέρλος (Ποσειδών Λουτρακίου)

100μ. εμπ. : Κλειώ Σάντα (ΓΣ Αστέρας Αιγάλεω)

800μ.Α-600μ.Γ-400μ.Α-200μ.Γ: Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς), Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων), Γρηγορία Κεραμιδά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακ.)

Την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ καυτηρίασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος:

«Με μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στους αγώνες στίβου του Μινσκ, επειδή δεν βρέθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια. Από όλη αυτή την υπόθεση, οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που δεν θα βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μεγάλους αγώνες. Μάλιστα για ορισμένους που ενδεχομένως δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή θα ήταν η σπουδαία ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό μίας μεγάλης διοργάνωσης. Είναι κρίμα που αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα από τους αθλητές του στίβου, ειδικά σε μία ιστορική στιγμή, καθώς θα μετείχαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή της νέας μορφής των αγώνων του στίβου, του DNA, σε μεγάλους αγώνες. Σε αυτούς τους αγώνες που θα πάρουν μέρος 4000 αθλητές από τις 50 χώρες της Ευρώπης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter