Στίβος: Επί κοντώ …κήπου για τρεις υπεραθλητές

Στίβος: Επί κοντώ …κήπου για τρεις υπεραθλητές

Mε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό άλματος επί κοντώ προσπαθεί η παγκόσμια κοινότητα του στίβου να επανεκκινήσει την αγωνιστική περίοδο.

Τρεις κορυφαίοι άλτες θα διεκδικήσουν τη νίκη στο Garden Clash την ερχόμενη Κυριακή στις 6μμ: ο νέος παγκόσμιος ρέκορντμαν Μόντο Ντουπλάντις, ο προκάτοχός του Ρενό Λαβιλενί και ο δις πρωταθλητής Κόσμου Σαμ Κέντρικς.

Ο αγώνας θα γίνει στον …κήπο των τριών αθλητών, εφ’ όσον βέβαια το επιτρέψει ο καιρός στις τρεις πόλεις όπου κατοικούν: ο Σουηδός στο Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα, ο Γάλλος στο Κλερμόν-Φεράν και ο Αμερικανός στο Όξφορντ του Μισισίπι. Οι αθλητές θα βρίσκονται σε διαρκή σύνδεση μεταξύ τους και με τον έξω κόσμο.

Επειδή θα ήταν πρακτικά αδύνατο να γίνει κανονικός αγώνας, υιοθετήθηκε εναλλακτικό μοντέλο: οι Ντουπλάντις, Λαβιλενί, Κέντρικς θα επιχειρήσουν να περάσουν τα 5.00 μ όσο περισσότερες φορές μπορούν μέσα σε διάστημα μίας ώρας!

Θα είναι δηλαδή μάλλον αγώνας αντοχής και ταχύτητας, παρά ικανοτήτων. Και οι τρεις αθλητές έχουν περάσει κατ’ επανάληψη τα 6 μέτρα στην καριέρα τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter