Στίβος: Πέμπτη στην Ευρώπη η Πόλακ

Στίβος: Πέμπτη στην Ευρώπη η Πόλακ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη-Κλαούντια Πόλακ στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήδηξε 4,65 μ. και κατέλαβε την 5η θέση. Μάλιστα τραυματίστηκε στον αυχένα στη δεύτερη προσπάθειά της στα 4,70 μ., όταν έπεσε στην άκρη του στρώματος, ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Το ατομικό της ρεκόρ Πόλακ (η οποία έχει προπονητή τον Μανώλη Καραγιάννη) είναι 4,71 μ. και σημειώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

O Kώστας Ζήκος αποκλείστηκε στα ημιτελικά των 60 μ. και κατετάγη 12ος, με επίδοση 6.67, ενώ η πρόκριση στον τελικό κρίθηκε στα 6.63.

Aπό το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεχωρίζει η παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν με ελπίδες μεταλλίου (18.20), ενώ στον μεσημεριανό τελικό του ίδιου αγωνίσματος στους άνδρες έχει προκριθεί ο 39χρονος Δημήτρης Τσιάμης (11.50).

Η ελληνική συμμετοχή ολοκληρώνεται με τρεις αθλήτριες των 60μ.: Σπανουδάκη, Γάτου, Σαμάνη. Η «γαλανόλευκη» αποστολή πανηγύρισε χθες το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος με 8,35 μ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter