Στίβος: Πτήση στα 4μ83 για την Στεφανίδη

Στίβος: Πτήση στα 4μ83 για την Στεφανίδη

Την καλύτερη φετινή της επίδοση και 4η στην παγκόσμια λίστα του 2019 πέτυχε η Κατερίνα Στεφανίδη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο πήδηξε 4μ83 στο επί κοντώ, αν και δεν είχε καθόλου συναγωνισμό (απουσίασε η τραυματισμένη Νικόλ Κυριακοπούλου). Μάλιστα πανηγύρισε το άλμα της και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Η Στεφανίδη προσπάθησε χωρίς επιτυχία να ανέβει στα 4μ92 καταρρίπτοντας το ατομικό ρεκόρ της, ενώ το σημερινό 4μ83 θα της έδινε ασημένιο μετάλλιο στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες πίσω από τον …εαυτό της. Ο μεγάλος φετινός στόχος της, όπως και των άλλων κορυφαίων πρωταθλητών μας, είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Ντόχα του Κατάρ. Προηγείται ωστόσο το Κύπελλο Ευρώπης Εθνικών ομάδων, στα μέσα Αυγούστου στην Πολωνία.

Από τους υπόλοιπους νικητές της δεύτερης ημέρας ξεχώρισε ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος κέρδισε το μήκος με 8μ22, αν και τραυματίστηκε ελαφρά στην πέμπτη προσπάθεια του. Ο Κώστας Μπανιώτης πήδηξε 2μ24 στο ύψος, ενώ η Έφη Κολοκυθά νίκησε στο μήκος γυναικών με 6μ47. Από τις επιδόσεις του Σαββάτου, ξεχώρισε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων της Παναγιώτας Δόση στο ύψος με 1μ86, αλλά και το αντίστοιχο του Χρήστου Φραντζεσκάκη στη σφυροβολία με 73μ86.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter