Στίγκας: «Επανέλαβα τις καταγγελίες για εκβιασμούς»

Στίγκας: «Επανέλαβα τις καταγγελίες για εκβιασμούς»

Μετά από τεσσερισήμισι ώρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη κατάθεση του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, σχετικά με τις καταγγελίες του περί εκβιασμών και μαφίας. Κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο, ο Βασίλης Στίγκας σημείωσε ότι βρίσκεται «σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κ. Φλώρου».

Την ίδια στιγμή, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς κατέθεσε στην εισαγγελέα, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι απάντησε «ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις. Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση».

Σε ερώτηση που του έκαναν οι δημοσιογράφοι ανέφερε ότι επανέλαβε τις δημόσιες καταγγελίες του για εκβιασμούς, αρνούμενος να απαντήσει «εάν κατονόμασε πρόσωπα και ποια είναι αυτά», ενώ όσον αφορά τα καταγγελλόμενα ότι κάποιοι πήγαν να βάλουν χέρι στην κρατική επιχορήγηση, είπε: «Προχώρησα λίγο παραπάνω. Εν πάση περιπτώσει είναι όλο μαζί…»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Κάποιοι προσπάθησαν και με τη συμπεριφορά τους να κάνουν όχι μόνο αυτό, αλλά και αλλά πράγματα», ενώ αρνήθηκε ότι αισθάνεται απειλούμενος ή εκβιαζόμενος, λέγοντας ότι «δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει, αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κ. Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί».

Όσον αφορά την εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη, όταν ρωτήθηκε σχετικά παρέπεμψε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Θα σας το πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει».

Διαβάστε σχετικά: Ανέκρουσε πρύμναν ο Στίγκας – Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι βουλευτές

Στον Άρειο Πάγο ο Στίγκας μετά τα «Δον Κορλεόνε» και «Greek Mafia»

Σπαρτιάτες: Συνεχίζει τις αναδιπλώσεις ο Στίγκας – «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον Κασιδιάρη. Τον στηρίζω για τον Δήμο Αθήνας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter