Στην αναμονή από τη ΓΓΑ οι αγώνες του Ιανουαρίου λόγω Όμικρον

Στην αναμονή από τη ΓΓΑ οι αγώνες του Ιανουαρίου λόγω Όμικρον

Η έξαρση της πανδημίας με την μετάλλαξη Όμικρον και τα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, ανάγκασαν τη ΓΓΑ στο… “πάγωμα” του μαζικού αθλητισμού σε επίπεδο διοργανώσεων, μέχρι νεωτέρας.

Η αρχή έγινε με την μετάθεση του αγώνα Λέβαδος Mountain Trail 2022 που από τις 23 Ιανουαρίου μετατέθηκε για τις 6 Μαρτίου του 2022.

Αιτία η ενημέρωση της ΓΓΑ ότι δεν ισχύει προσωρινά το υγειονομικό πρωτόκολλο, αφού στο τέλος Ιανουαρίου αναμένεται η κορύφωση της καμπύλης της πανδημίας.

Στη συνέχεια, αναβλήθηκε και τις επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για το 6ο Veikou Trail, του οποίου το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν εξετάστηκε με βάση τα νέα δεδομένα.

Το ίδιο και ο αγώνας Ιωάννης Καποδίστριας στην Αίγινα που ήταν προγραμματισμένος για τις 23 Ιανουαρίου που αναμένει νεότερη ενημέρωση.

Πολύ σύντομα αναμένεται η νέα ΚΥΑ από τη ΓΓΑ με τις απαραίτητες διευκρινήσεις, ώστε να έχουμε μια εικόνα για το πόσο θα διαρκέσει η αναμονή για τους μαζικούς αγώνες.

Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν αγώνες μέσα στο Γενάρη και μένει να δούμε πότε θα δοθεί το «πράσινο φως» προκειμένου να οριστούν οι διοργανώσεις και να μην υπάρξει… μποτιλιάρισμα και στο καλεντάρι.

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter