Στην αναμπουμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρωμανός χαίρεται

Στην αναμπουμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρωμανός χαίρεται

Μία ακόμα απόδειξη πως αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα δεν έχει μέτρο και πυροβολεί… τα πόδια του αλλά και της κοινωνίας προσέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης το πρωί της Τρίτης, αφού αναφορές του με στόχο τα εσωτερικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγιναν ήδη «σημαία» του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Τη ρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως «πριν μιλήσουμε πρέπει να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό» φαίνεται πως χρειάζεται να την ακούσουν και μερικοί εντός ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Τρίτης, σε ένα νέο επεισόδιο του σήριαλ που έχουν στήσει διάφοροι κύκλοι και παράκεντρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης βγήκε στον ΑΝΤ1 να δώσει συνέχεια, έπειτα από την αποπομπή του ίδιου και των Νίκου Φίλου και του Δημήτρη Βίτσα στα όργανα με πρόταση προς διαγραφή. Και τι δεν είπε το στόμα του πρώην γραμματέα του κόμματος, που το άνοιξε και έβγαλε από μέσα… τέρατα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «…άλλοι δούλεψαν υπόγεια με έναν στημένο μηχανισμό». Μίλησε για «κάποια παράκεντρα», πως «εγώ ξέρω παραδείγματος χάρη ότι επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι 50 λογαριασμών (σ.σ. στα κοινωνικά δίκτυα) και των σόσιαλ μίντια του προέδρου». Έφτασε δε στο σημείο να δηλώσει πως «ο Αλέξης Τσίπρας προφανώς, όπως όφειλε και πριν την προεδρική εκλογή, που έδωσε τη δυνατότητα εργαλειοποίησης του ονόματος του, και τώρα έχει υποχρέωση να μιλήσει».

Και τι έγινε μετά;

Μετά, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πήρε τις δηλώσεις Σκουρλέτη και τις έκανε σημαία:

«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags. Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν».

Ανοίγει το στόμα του ο Σκουρλέτης και πανηγυρίζει ο Ρωμανός. Εκεί φτάσαμε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter