Στην Ελλάδα πριν από το συναυλιακό διάλειμμα οι Nightwish

Στην Ελλάδα πριν από το συναυλιακό διάλειμμα οι Nightwish

Αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνιση των Φινλανδών την Τετάρτη στο Release Athens

Την πρώτη από τις επτά τελευταίες συναυλίες που έχουν προγραμματίσει πριν κατεβάσουν μέχρι νεωτέρας τα συναυλιακά ρολά, έδωσαν χθες οι Nightwish, οι οποίοι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου θα είναι οι headliners στην πρώτη μέρα του φετινού Release Athens Festival. Το τελικό σκέλος της περιοδείας “Human. :||: Nature. World Tour” περιλαμβάνει τρεις εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και αυτή στο Release, καθώς και μεμονωμένα σόου.

Χθες οι Nightwish, που τον περασμένο Μάρτιο ολοκλήρωσαν το πέρασμά τους από την Ασία, ξαναπάτησαν Ευρώπη παίζοντας στη Στοκχόλμη και μπαίνουν στο αεροπλάνο για να προσγειωθούν στην Ελλάδα. Η τέταρτη συνολικά επίσκεψη της κορυφαίας συμφωνικής μέταλ μπάντας στη χώρα μας θα είναι και η πρώτη με την εγκυμονούσα Floor Jansen στα φωνητικά, ουδείς όμως γνωρίζει αν θα είναι και η τελευταία.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Απριλίου με ανακοίνωσή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους και των λογαριασμών τους στα social media, οι Nightwish ενημέρωναν τους πολυπληθείς οπαδούς τους ότι μετά τις προγραμματισμένες συναυλίες του Ιουνίου θα αποσυρθούν από τις περιοδείες, ενώ δεν πρόκειται να περιοδεύσουν για το επόμενο άλμπουμ τους, που όπως ανακοίνωσαν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Οι Nightwish θα είναι οι πρώτοι headliners στο φετινό Release Athens Festival, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, με special guests τους In Flames. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι βετεράνοι του μελωδικού death metal, Insomnium, ενώ την ημέρα θα ανοίξουν οι Έλληνες Elysion.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter