Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμφθηκαν τρεις παράγοντες της ΕΠΟ

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμφθηκαν τρεις παράγοντες της ΕΠΟ

Στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας παραπέμφθηκαν, μετά την έρευνα που έγινε, τρία μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της, οι Παναγιώτης Δημητρίου, Αστέριος Αντωνίου και Κλέαρχος Τζαφέρης. Η έρευνα έγινε μετά από καταγγελία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια για παραβάσεις των κανονισμών και του καταστατικού της ΕΠΟ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο βάσει της απόφασης που ελήφθη από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ δεν εφαρμόστηκε η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και επετράπη στις ομάδες της Football League που ανήλθαν χωρίς αγωνιστικά κριτήρια στην SL2, να κάνουν μεταγραφές χωρίς περιορισμούς, ενώ δεν είχαν αδειοδοτηθεί. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε αρχικά καταγγελία στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που έκρινε άκυρη την απόφαση της ΕΕΘ, ενώ το ίδιο δικαστήριο απέρριψε και την αίτηση αναψηλάφησης που έκανε η ομοσπονδία.

Στη συνέχεια η ΠΑΕ ΑΕΛ προσέφυγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ζητώντας την έκπτωση των τριών μελών της ΕΕΘ που έλαβαν την απόφαση. Στις αρχές της εβδομάδας οι Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος), Αντωνίου (α’ αντιπρόεδρος) και Τζαφέρης (ταμίας) κλήθηκαν να παραστούν σήμερα ενώπιον του δικαστικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης θα αναβληθεί μετά από αίτημα των δικηγόρων της ΕΠΟ, λόγω κολλήματος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter