Στην Κωνσταντινούπολη ο Κασσελάκης: Βόλτα και σέλφι με Έλληνες στην Πλατεία Ταξίμ (Video)

Στην Κωνσταντινούπολη ο Κασσελάκης: Βόλτα και σέλφι με Έλληνες στην Πλατεία Ταξίμ (Video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψη του με μια βόλτα το απόγευμα στην Πλατεία Ταξίμ, με Έλληνες να τον σταματούν για μία φωτογραφία, αλλά και Τούρκους πολίτες να τον προσεγγίζουν.

Στο Φανάρι θα μεταβεί ο Στέφανος Κασσελάκης τα Θεοφάνια για να παραστεί στη λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.

Δείτε επίσης: Στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανίων ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πατριάρχης το μεσημέρι και θα έχει κατ’ ίδιαν συνάντηση μαζί του στις 16:00. Στη συνέχεια θα έχει κατ΄ιδίαν συνομιλία με τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα το απόγευμα, ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο με εκπροσώπους Συλλόγων Κων/πολιτών, παρουσία του Γενικού Προξένου.

Την Κυριακή στις 12:00 ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου και εν συνεχεία θα επισκεφθεί την Μεγάλη του Γένους Σχολή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής για την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Καπνισάκης: Ο Κασσελάκης αρνήθηκε το 2019 πρόταση Μητσοτάκη να γίνει υπουργός του

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter