Στήνουν… «γυναικωνίτη» στην παρέλαση: «Χώρο γυναικών» προβλέπει το σχεδιάγραμμα

Στήνουν… «γυναικωνίτη» στην παρέλαση: «Χώρο γυναικών» προβλέπει το σχεδιάγραμμα

Σαν να έχει βγει από τη δεκαετία του 1950 μοιάζει το σχεδιάγραμμα που έστειλε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε επισήμους και ΜΜΕ, στην οποία προβλέπεται χώρος… «γυναικών».

Προφανώς οι… «ποιητές» αναφέρονται στους/στις συζύγους/συντρόφους των επισήμων που θα παρευρεθούν στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, προφανώς χωρίς να συνυπολογίσουν ότι πλέον, στον 21ο αιώνα είναι… πιθανό οι επίσημοι να μην είναι μόνο άντρες.

Άλλωστε, δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά, αφού τυχαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι γυναίκα. Πού θα έπρεπε λοιπόν να σταθεί ο σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης, αν όχι στον «χώρο γυναικών»;

Το ντροπιαστικό σχεδιάγραμμα περιλαμβάνεται στην πίσω όψη της πρόσκλησης που απέστειλε η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και την οποία εξασφάλισε το koutipandoras.gr.

Το θέμα με τον «γυναικωνίτη» που προβλέπει η περιφέρεια, έρχεται βεβαίως να προστεθεί στο ήδη υπάρχον «μπάχαλο» σε σχέση με τη διοργάνωση της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης.

Απίστευτο μπάχαλο με τις παρελάσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Χάσμα μεταξύ Υπουργείο Εσωτερικών και Περιφέρειας

Το απόλυτο χάος έχει επικρατήσει σχετικά με το εάν θα διεξαχθούν μόνο οι στρατιωτικές παρελάσεις στη Βόρεια Ελλάδα ή εάν θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι μαθητικές.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι πρότινος, η πολιτεία φάνηκε πως είχε αποφασίσει αλλαγές ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της κεντρικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα συμμετείχαν μόνο στρατιωτικά σώματα, ενώ το «παρών» δεν θα έδιναν σύλλογοι, σωματεία, μαθητές κλπ. Παράλληλα, σύμφωνα και με το δημοσίευμα του voria.gr, το οποίο επικαλείται εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης δεν θα έπρεπε να ξεπεράσει τα 60 λεπτά.

Τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα μετέδωσε και η ΕΡΤ, καθώς φαίνεται ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε ότι η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει μόνο στρατιωτικά τμήματα και θα περιοριστεί αυστηρά στα 60 λεπτά.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ λίγο αργότερα, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επιμένει ότι οι παρελάσεις, στρατιωτικές και μαθητικές, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε ολόκληρη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι οι ειδικοί της  προειδοποιούν εδώ και πολύ καιρό πως το ιικό φορτίο είναι αυξημένο στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς έχει αυξηθεί κατά 28%  και δεν πρέπει να γίνουν οι παρελάσεις με την παρουσία κόσμου.

Πηγή: Koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter