Στήριξη στον Κώστα Βαξεβάνη από το ΑΚΕΛ Κύπρου

Στήριξη στον Κώστα Βαξεβάνη από το ΑΚΕΛ Κύπρου

Πλήρη στήριξη στον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη –μετά τη δίωξη εναντίον του για την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis – παρέχει το ΑΚΕΛ της Κύπρου. Στην ανακοίνωσή του που εκδόθηκε στις 18 Ιανουαρίου σημειώνει πως το ΑΚΕΛ καταδικάζει κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας.

Στην ανακοίνωσή του το «Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού» (ΑΚΕΛ) της Κύπρου αναφέρεται ονομαστικά στον Κώστα Βαξεβάνη σημειώνοντας πως «καταδικάζει την ποινική δίωξη του γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας».

Και προσθέτει:

«Τα φαινόμενα διώξεων δημοσιογράφων που πληθαίνουν ανησυχητικά σε σειρά ευρωπαϊκών κρατών αλλά και διεθνώς, είναι επικίνδυνα για το μέλλον της ελευθεροτυπίας και της ίδιας της δημοκρατίας.»

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Κύπρου: 

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας

18 Ιανουαρίου, 2022

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει την ποινική δίωξη του γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας. Τα φαινόμενα διώξεων δημοσιογράφων που πληθαίνουν ανησυχητικά σε σειρά ευρωπαϊκών κρατών αλλά και διεθνώς, είναι επικίνδυνα για το μέλλον της ελευθεροτυπίας και της ίδιας της δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter