Στις 29 Αυγούστου το Skyros Run 2020 στέλνει μήνυμα ζωής!

Στις 29 Αυγούστου το Skyros Run 2020 στέλνει μήνυμα ζωής!

To Skyros Run 2020 που διοργανώνεται από τον Δημο Σκύρου με την αμέριστη στήριξη του ΠΕΑΠ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των εποχών, ανακοινώνει ότι οι φετινοί αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Η διοργάνωση θα εφαρμόσει κατά γράμμα το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός σταδίου, έτσι ακριβώς όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς είναι ένας από τους πρώτους αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικώς μετά την εκδήλωση της πανδημίας του covid 19.

Όλες οι λεπτομέρειες θα αναρτηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα www.skyrosrun.com.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και η ενημέρωση θα είναι συνεχής και οι συμμετέχοντες δρομείς θα λάβουν προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές του κόστους συμμέτοχης θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και η διοργάνωση δεν θα δεχθεί δηλώσεις συμμέτοχων την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Το όριο συμμετοχών ορίζεται από τη διοργάνωση σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Σκύρου και με σεβασμό στους ανθρώπους του νησιού, στα 300 άτομα συνολικά για όλες τις διαδρομές.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συνεργασία και την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων για άλλη μια χρονιά οι αγώνες μας θα διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία.

Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ζωής!

Δείτε το promo video της διοργάνωσης και πάρτε μια γεύση από τη μαγεία της Σκύρου.

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter