Στις 4 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Στις 4 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία της  Δώρας Ζέμπερη

Η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, παίρνει το δρόμο των δικαστηρίων και την Τετάρτη 4 Ιουλίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών ο κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης.

Ο 59χρονος συνελήφθη είκοσι μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και αρχικά ομολόγησε πως το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου 2017 δολοφόνησε την εφοριακό στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Λίγο καιρό αργότερα ο Σοροπίδης άρχισε να ανατρέπει την ομολογία του και να προκαλεί σύγχυση στις αρχές. Με δύο συμπληρωματικά υπομνήματα που κατέθεσε στον Ανακριτή, ισχυρίστηκε πως δύο άνδρες που κατονόμασε, είναι οι ηθικοί αυτουργοί που του «παρήγγειλαν» την δολοφονία με αμοιβή 30.000 ευρώ.

Υποστήριξε ακόμα πως αυτοί οι δύο είναι και οι πραγματικοί δράστες που δολοφόνησαν την άτυχη Δώρα μέσα στο νεκροταφείο. Όλο αυτό το διάστημα διοχετεύει σε ΜΜΕ διαφορετικές εκδοχές για όσα συνέβησαν στο νεκροταφείο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο Σοροπίδης ανέφερε πως ο ένας από τους δύο άνδρες τον απειλούσε ότι θα θυσίαζαν την κόρη του σε σατανιστική τελετή αν δεν έβγαζε την άτυχη κοπέλα «απ΄τη μέση».

Πηγή: anikolouli.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter