Στις 7 Μαΐου τρέχουμε στον ξεχωριστό Επιδαύριο Δρόμο (21 km & 5km)

Στις 7 Μαΐου τρέχουμε στον ξεχωριστό Επιδαύριο Δρόμο (21 km & 5km)

Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 7 Μαΐου, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km», ο οποίος πλέον είναι 21km αντί 15 km που ήταν τα προηγούμενα χρόνια.  Ο αγώνας ενώνει το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου με το Μεγάλο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μέσα από ιστορική διαδρομή πολιτισμού και αθλητισμού.  Στη διαδρομή προστέθηκαν 6km μέσα σε καλντερίμια και δρόμους του Λυγουριού.

Στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km» μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου που τους αρέσουν οι μοναδικοί» αγώνες στο είδος τους. Η διαδρομή ενώνει δύο από τα πλέον σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία, όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά όλης της Ελλάδος. Μια ιστορική κληρονομιά για όλο τον κόσμο, που πλαισιώνεται από το φυσικό κάλος μιας περιοχής που βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτεύουσα Αθήνα και πολύ κοντά σε πολλά άλλα μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

21 χιλιόμετρα, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε πλούσια βλάστηση. Μια ενδιαφέρουσα διαδρομή που οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν. Οι κατηγορίες είναι πολλές και απευθύνονται σε όλους. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι όρεξη για άθληση και καλή διάθεση. Εκτός από τα 21 χιλιόμετρα μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν 5 km.

Επιπλέον θα υπάρχουν κατηγορίες για μαθητές δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου.

Αγωνίσματα – Διαδρομές

Τρέξιμο, ενηλίκων:  5 km. και  21 km.

Τρέξιμο, παιδικό: 1.5 km.

Περπάτημα:  5 km.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.why-n.gr έως την  1 Μαΐου.

Στην ιστοσελίδα www.why-n.gr θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από τις διαδρομές, οδηγίες για τους θεατές, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Σας περιμένουμε στην ιστορικότερη διαδρομή πολιτισμού, στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km».

Να είστε όλοι εκεί!

Facebook : Epidavrios Dromos

Instagram : epidavrios_dromos

Email : contact@why-n.gr

Πηγή Run ‘n Fun

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter