Στις φλόγες και τα σπίτια των Γερασιμίδου και Στεφανίδη – «Άχρηστος περιφερειάρχης ο Πατούλης, να παραιτηθεί» (Video)

Στις φλόγες και τα σπίτια των Γερασιμίδου και Στεφανίδη – «Άχρηστος περιφερειάρχης ο Πατούλης, να παραιτηθεί» (Video)

Σοβαρές ζημιές υπέστησαν πολλά σπίτια από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Πεντέλη. Μεταξύ των κατοικιών που υπέστησαν ζημιές ήταν και εκείνα της Ελένης Γερασιμίδου αλλά και των γονιών της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη η οποία ωστόσο βρίσκεται στις ΗΠΑ για αθλητικές υποχρεώσεις.

Η κ. Γερασιμίδου, μιλώντας στον Alpha είπε πως στις 4 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι τους, ύστερα από απαίτηση της κόρης τους, καθώς οι καπνοί ήταν έντονοι. Ωστόσο, το πρωί μία γειτόνισσα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι τους κάηκε.

«Τους πήραμε τηλέφωνο, τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε», είπε μεταξύ άλλων και επισήμανε επίσης ότι το σπίτι δεν είναι πλέον κατοικήσιμο και πως κάηκαν οι κόποι μιας ζωής. «Ρούχα, βιβλία, αυτό μας πονάει πάρα πολύ», είπε.

«Αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να σταματήσει», τόνισε.

«Ούτε δήμαρχος υπάρχει, Ζούτσος λέγεται, ούτε πυροσβεστική, ούτε πολιτική προστασία. Για όλο τον κόσμο μιλάω, όχι μόνο για εμένα», σημείωσε.

«Εμάς πολλοί θέλουν να μας βουλώσουν το στόμα αλλά δε θα τους περάσει», είπε.

«Με αυτή την πολιτική δυστυχώς θα συμβαίνει κάθε χρόνο. Και θα θρηνούμε ανθρώπους», κατέληξε.

«Αυ

Πατέρας Κατερίνας Στεφανίδη: Άχρηστος περιφερειάρχης ο Πατούλης, πρέπει να παραιτηθεί

Δύσκολες στιγμές και για την Κατερίνα Στεφανίδη και την οικογένειά της καθώς οι φλόγες έφτασαν έως το πατρικό της σπίτι. Η μητέρα της Ολυμπιονίκη του επί κοντώ, Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη, έγραψε στα Social Media: «Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας» και λίγα λεπτά αργότερα: «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Ο πατέρας της Ολυμπιονίκη μιλώντας στον Alpha, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης και πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή εάν θέλει να λέει ότι έχει τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί την προηγούμενη περιφερειάρχη και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που κάνει είναι να βγάζει φωτογραφίες. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα με τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κύριο Συνολάκη που σε 10 λεπτά θα μας έσωζε», είπε μιλώντας στον Alpha. «Τώρα έρχονται συνεχώς τα canadair και κάνουν ρίψεις. Στα ήδη καμένα. Όταν καιγόντουσαν δεν είχαμε ρίψεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter