Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος

Στις φυλακές Ναυπλίου θα κρατηθεί με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα ο ενεχυροδανειστής Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς, που χθες το βράδυ κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Ο ενεχυροδανειστής, που μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο σε κύκλωμα λαθραίας εξαγωγής χρυσού, θα μεταχθεί σήμερα στις φυλακές Ναυπλίου

Το βράδυ που πέρασε παρέμεινε κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Η προσπάθεια να αποσείσει κάθε ευθύνη από πάνω του δεν έπεισε τους δικαστικούς. Η απολογία του ήταν γραπτή (υπόμνημα) και προφορική, ενώ σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας περίπου 20 εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του, ήταν στα δικαστήρια για να του συμπαρασταθούν.

Δείτε τι υποστηρίζει στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα:

Προφυλακίστηκε και η «υπαρχηγός»

Επίσης προφυλακιστέα κρίθηκε και η φερόμενη υπαρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.

«Υπαρχηγός με 1.200 μισθό τον μήνα, είναι αστείο» σχολίασαν οι συνήγοροι της για τα στοιχεία της δικογραφίας εις βάρος της εντολέως τους.

Για την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter