Στις φυλακές Πάτρας ο έμπορος ναρκωτικών, συνέταιρος του συνομιλητή του Αυγενάκη

Στις φυλακές Πάτρας ο έμπορος ναρκωτικών, συνέταιρος του συνομιλητή του Αυγενάκη

Το δρόμο για τις φυλακές Πάτρας πήρε ο Μανώλης Παπουτσάκης, συνεταίρος του Παναγιώτη Μπαμπάμτση, συνομιλητή του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Μανώλης Παπουτσάκης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια πήρε κι αυτός την… άγουσα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπουτσάκης ήταν από τον Μάρτιο του 2017 φυγόποινος αφού είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια κάθειρξη για εμπορία ναρκωτικών μαζί με ένα ακόμα μέλος της ομάδας Μπαμπάμτση, τον Σωκράτη Πρίφτη ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο φυγόποινος συνελήφθη έξω από σχολείο της Αθήνας όπου είχε πάει για να πάρει το παιδί του.

Ο Παπουτσάκης, μαζί με τον Μπαμπάμτση και τον Γιάννη Στασινόπουλο, αποτελούν τους πραγματικούς διαχειριστές του χρυσού της Τήνου που προέρχεται από τα τάματα των πιστών. Με την άδεια του Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου και Μυκόνου, Δωρόθεου εξάγουν τα τάματα και στη συνέχεια επιστρέφουν στη Μητρόπολη πλάκες χρυσού, διαδικασία που είναι εκτός οποιουδήποτε ελέγχου.

Η σύλληψη του Παπουτσάκη και η αποκάλυψη ότι η ομάδα με την οποία συνομιλούσε ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει εμπόριο ναρκωτικών, θέτει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί για το θέμα του γραμματέα του κόμματος και για τις σχέσεις του με ποινικούς.

To documentonews.gr επικοινώνησε με τους δικηγόρους του κ. Παπουτσάκη, Όθωνα Δημοσθένους και Άγγελο Δημοσθένους οι οποίοι δήλωσαν σχετικά με την υπόθεση του πελάτη τους:

«Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα του ΣΔΟΕ ο πελάτης μας ουδέποτε παρακολουθήθηκε από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ή της δίωξης Ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ και δεν εντοπίστηκε να μεταφέρει ή να κατέχει ναρκωτικές ουσίες».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του χρυσού οι δικηγόροι του Παπουτσάκη δήλωσαν επίσης:

«Για την υπόθεση του χρυσού δεν έχει κάποια κατηγορία σε βάρος του ούτε έχει κατηγορηθεί για κάτι. Είναι οικογενειάρχης με τρία ανήλικα παιδιά και βρισκόταν έξω προκειμένου να φροντίζει τα παιδιά του. Να σημειωθεί ότι κατά τη σύλληψή του δεν μετήλθε ενέργειες και πρακτικές προκειμένου να την αποφύγει. 


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter