Στίβος: «Αγάπη και προσευχές» Κεντέρη για Σεβαστή

Στίβος: «Αγάπη και προσευχές» Κεντέρη για Σεβαστή

Τη συμπαράστασή του στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σεβαστής εξέφρασε με ανάρτησή του ο Κώστας Κεντέρης. Ο επί σειρά ετών ανώτατος παράγοντας του ελληνικού στίβου νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» με κορονοϊό.

Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ απουσίασε αιφνιδιαστικά από την απολογιστική Γενική Συνέλευση του περασμένου Σαββάτου, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας. «Ο Σεβαστής παρέδωσε τον ΣΕΓΑΣ», γράφτηκε σε …αντιπολιτευόμενο Μέσο. Όπως αποδείχθηκε, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και σοβαρό.

«Η αγάπη μας και η προσευχή μας είναι μαζί σου. Όλος ο φίλαθλος κόσμος και πολύ περισσότερο ο κόσμος του στίβου είναι κοντά σου. Και αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε», έγραψε ο Κεντέρης στο Instagram.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρουσιάστηκαν τουλάχιστον 9 κρούσματα Covid-19 στον ΣΕΓΑΣ.

O Κεντέρης είχε εκφράσει τη στήριξή του προς την παράσταση Σεβαστή (με υποψήφια πρόεδρο τη Σοφία Σακοράφα) πριν από μερικές μέρες. Η αντίπαλη παράταξη, με κομματική σφραγίδα Αυγενάκη, έχει στην κεφαλή της την Τασούλα Κελεσίδου.

O 72χρονος Σεβαστής δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας λόγω ορίου ηλικίας, αλλά είναι υποψήφιος για τη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter