Στίβος: Έβδομη στο επί κοντώ η Στεφανίδη

Στίβος: Έβδομη στο επί κοντώ η Στεφανίδη

Μακριά από τη διάκριση έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε ανέτοιμη, πήδηξε 4,55 μ. και έμεινε στην 7η θέση, πολύ μακριά από τα μετάλλια. Οι προσπάθειές της στα 4,65 μ. δεν ήταν καλές. Η Στεφανίδη έχει κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στην ίδια διοργάνωση, το 2016 και 2018.

Η 34χρονη Στεφανίδη, που δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχει επόμενο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στις αρχές του καλοκαιριού στη Ρώμη.

Στο τριπλούν, ο 42χρονος Δημήτρης Τσιάμης πήδηξε μόλις 15,95 μ. και έμεινε στην 14η και τελευταία θέση. «Δεν είχα ετοιμαστεί για κλειστό στίβο και η συμμετοχή μου αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή, δικαιολογήθηκε ο βετεράνος άλτης.

To παγκόσμιο ρεκόρ της Ολλανδέζας Φέμκε Μπολ στα 400 μ., με 49.17, ήταν η κορωνίδα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μικρής πίστας, η οποία ξεκίνησε με το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος (8,22 μ.).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter