Στίβος: Ευρωπαϊκός τελικός για τον 41χρονο Τσιάμη

Στίβος: Ευρωπαϊκός τελικός για τον 41χρονο Τσιάμη

O αθλητισμός χρόνια δεν κοιτά και ο Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην ηλικία των 41 ετών και 52 ημερών. Ο πολύπειρος τριπλουνίστας πήδηξε 16,26 μ. στον προκριματικό με την έβδομη καλύτερη επίδοση. Μαζί του θα αγωνιστεί ο Νίκος Ανδρικόπουλος που προσγειώθκε στα 16,39 μ., ενώ ο Ανδρέας Πανταζής έμεινε εκτός οχτάδας με άλμα στα 16,06 μ., δωδέκατος στη συνολική κατάταξη.

Ο Χρήστος Κοτίτσας έτρεξε τα 800 μ. σε 1:50.82 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, αφού περιορίστηκε στην 25η επίδοση των προκριματικών.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης μέρας με τον προκριματικό του μήκους στις 8.10 το πρωί. Το όριο για τον τελικό είναι 7,95 μ. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει ο προκριματικός στο επί κοντώ γυναικών, με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου και όριο τα 4,65 μ. Λίγο αργότερα θα αγωνιστούν οι Ειρήνη Βασιλείου και Ανδριάνα Φέρρα στα 400 μ., οι Σπανουδάκη, Εμμανουηλίδου στα 60 μ., καθώς και η Σπυριδούλα Καρύδα στο τριπλούν (όριο 14,10 μ.), ενώ το απόγευμα θα δοκιμάσει την τύχη του ο Αντώνης Μέρλος στο ύψος (όριο 2,26 μ.)

Οι αγώνες συνεχίζονται στην Κωνσταντινούπολη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter