Στίβος: Στα 8,24 μ. ο Τεντόγλου στη γιορτή του Πειραιά

Στίβος: Στα 8,24 μ. ο Τεντόγλου στη γιορτή του Πειραιά

Με ένα εξαιρετικό άλμα στα 8,24 μ. στην έκτη προσπάθεια ευχαρίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου τον κόσμο που μαζεύτηκε για χάρη του στο παρθενικό Piraeus Street Long Jump στον Πειραιά.

«Άργησα λίγο να βρω τον εαυτό μου, γιατί σε τέτοιους αγώνες είναι διαφορετικό το δάπεδο και χαμηλότερες οι επιδόσεις», σχολίασε ο ίδιος. «Ήταν τέλειο όμως το σημερινό, το ευχαριστήθηκα πολύ, θα μείνω μέχρι αργά για να βγάλω φωτογραφίες με όλους».

Είπε ο 25χρονος Ολυμπιονίκης, που φέτος έχει στόχο τον παγκόσμιο τίτλο στο άλμα εις μήκος. Οι αγώνες θα γίνουν τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη.

Ο Mίλτος Τεντόγλου έκανε και άλλες δύο έγκυρες προσπάθειες, στα 7,83 μ. και στα 8,03 μ. Ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ ήταν δεύτερος με 7,88 μ. και ο Ουζμπέκος Ανβάροφ τρίτος με 7,84 μ. Ο Νικόλας Σταματονικολός πήδηξε 7,62 μ.

Ο Τεντόγλου πήδηξε 8,26 μ. πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο και έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη.

Τον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών κέρδισε η Σέρβα Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς με επίδοση 6,77 μ. Η Σπυριδούλα Καρύδη πραγματοποίησε τρία άκυρα άλματα.

O κόσμος γέμισε τις κερκίδες που στήθηκαν μπροστά στο ηλιόλουστο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και κατέκλυσε τον γύρο χώρο. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης, η Νίκη Ξάνθου, ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter