Στο 101’ ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό από ΠΑΟ (2-2) στην Τούμπα

Στο 101’ ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό από ΠΑΟ (2-2) στην Τούμπα

Εσπασαν καρδιές στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές του ΠΑΟΚ, όμως ο Βιεϊρίνια με γκολ στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα του (2-2). Ο Πορτογάλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, αφού είχε ισοφαρίσει και το γκολ του Ζαχίντ.

Το τριφύλλι είναι ύψος ή του βάθους φέτος και την προηγούμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχασε στο ΟΑΚΑ από την Λάρισα. Σήμερα oι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκαναν τακτικά ίσως το καλύτερο τους παιχνίδι από το ξεκίνημα της σεζόν και στην εκπνοή του ημιχρόνου… «πάγωσαν» για πρώτη φορά την Τούμπα. 

Ο Κρέσπο σε μια εύκολη φάση προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς. Το γύρισμα του ήταν όμως κακό, ο Ζαχίντ πρόλαβε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα (0-1).

Ο Δικέφαλος στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μέρους δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Βιεϊρίνια. Στο 66’ ο Μπίσεσβαρ έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γιόχανσον και έφτασε στον Βιεϊρίνια, ο οποίος την έστειλε στα δίκτυα (1-1).

Στο 77’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μάτος και στο 87’ σε μία αντεπίθεση ο Μακέντα εκτέλεσε τον Ζίβκοβιτς (1-2). Το ματς είχε δρόμο ακόμα. Στο 96’ ο Κουρμπέλης μάρκαρε τον Κρέσπο και ο διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς από τη Σλοβενία με τη χρήση του VAR έδωσε πέναλτι. Ο Βιεϊρίνια το εκτέλεσε στο 101’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πριν την εκτέλεση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Γιώργος Δώνης.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Λημνιός (46’ Βιεϊρίνια), Μίσιτς, Αουγκούστο (64’ Άκπομ), Στοχ (46’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (81’ Αποστολάκης), Ζαχίντ (70’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (68’ Κολοβέτσιος), Μακέντα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter