Στο αρχείο και η δικογραφία Σαλμά για τη Novartis

Και πέμπτη κατά σειρά υπόθεση που αφορά στο σκάνδαλο Novartis βάζει στο αρχείο η δικαιοσύνη.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για την έρευνα που αφορά στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά, την οποία έβαλε στο αρχείο η εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κλείνοντάς την.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τουλουπάκη έβαλε στο αρχείο, με διάταξή της, το σκέλος της έρευνας για τις πρακτικές τής φαρμακοβιομηχανίας που αφορούσε τον Μάριο Σαλμά και καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, με το σκεπτικό ότι από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εμπλοκής του σε τέλεση αξιόποινης πράξης, όπως αυτές που εξετάζονται από τους εισαγγελείς, δηλαδή της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Αναμένονται οι αποφάσεις για ακόμη τέσσερα πολιτικά πρόσωπα, καθώς με αντίστοιχες διατάξεις «αρχειοθετήθηκαν» νωρίτερα οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Παναγιώτης Πικραμένος, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.