Στο βάθρο του International Swimming League 2020 ο Ανδρέας Βαζαίος

Στο βάθρο του International Swimming League 2020 ο Ανδρέας Βαζαίος

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα ο κορυφαίος αθλητής της χώρας μας, Ανδρέας Βαζαίος, πρεσβευτής του almora PLUS® SPORT.

Αγωνιζόμενος στη δεύτερη σεζόν του International Swimming League στη Βουδαπέστη, ο σπουδαίος έλληνας κολυμβητής πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις. Σύμμαχος στη αγωνιστική του προσπάθεια ήταν κι αυτή τη φορά το almora PLUS® SPORT, το οποίο φρόντισε για τη σωστή ενυδάτωσή του.

Την πρώτη ημέρα της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση στα 200μ μικτής ατομικής, ενώ στον μεγάλο τελικό πήρε τη δεύτερη θέση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Σημείωσε ρεκόρ 1:51.84, χάνοντας μετά από μεγάλη μάχη κυριολεκτικά στο νήμα την πρωτιά από τον από τον Αμερικανό ‘Αντριου Σέλισκαρ (1:51.53).

Η ΕLPEN εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στον Ανδρέα, για τον οποίο νιώθει ιδιαίτερα περήφανη. Το almora PLUS® SPORT θα παραμείνει ο σταθερός σύμμαχος στην αθλητική του πορεία, με στόχο την κατάκτηση ακόμα πιο υψηλών επιδόσεων και διακρίσεων στο μέλλον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter