Στο Δαφνί δεν έχουν ακόμα σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού

Πέρα από τις μάσκες που και εκεί δεν επαρκούν, όπως μας καταγγέλλουν εργαζόμενοι, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΨΝΑ), όπως προκύπτει από σημερινή ανάρτηση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί στους εργαζόμενους σχέδιο δράσης για την αντιμετὠπιση πιθανών κρουσμάτων ασθενών με κορονοιό.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό έγγραφο που ανάρτησε ο Σύλλογος:

ΠΡΟΣ

1.ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

2.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Θέμα: Γνωστοποίηση του Σχεδίου Δράσης του Νοσοκομείου για την πρόληψη και αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων ασθενών με κορωναϊό.

Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε άμεσα και εγγράφως το Σχέδιο δράσης του Νοσοκομείου (σαφείς οδηγίες, περιγραφή διαδικασιών ανά περίπτωση, καθορισμός των υπευθύνων του προσωπικού ανά διαδικασία κλπ), για την πρόληψη και αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων ασθενών με κορωναϊό στο ΨΝΑ (τμήματα και εξωνοσοκομειακές δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ Χ. ΜΠΟΣΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.