Στο Eφετείο η δίκη της αποκαλούμενης «φόνισσας του Κορωπίου»

Στο Eφετείο η δίκη της αποκαλούμενης «φόνισσας του Κορωπίου»

Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθήνας η δίκη της 29χρονης γυναίκας που αντιμετωπίζει πρωτόδικη ισόβια καταδίκη για την δολοφονία με μαχαίρι ,της 35χρονης συζύγου του άντρα με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση. Η θύτης διέπραξε το έγκλημα μέσα στο ίδιο το σπίτι του θύματος ,στο Κορωπί, και μπροστά στα μάτια των δύο μικρών παιδιών της.

Το έγκλημα έγινε τον Αύγουστο του 2016 και σήμερα στην δίκη της στον δεύτερο βαθμό η κατηγορούμενη αποδέχτηκε , δια τους συνηγόρου της, το έγκλημα υποστηρίζοντας όμως ότι δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν μαχαίρωσε την άτυχη μητέρα.

Συγκινητική ήταν η κατάθεση στο δικαστήριο της αδερφής του θύματος.

«Η αδελφή μου ήταν 35 ετών, είπε , ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Ήταν ένα πρόβατο. Πέρα από το σπίτι της και τα παιδιά της δεν ασχολιόταν με κανέναν άλλο. Δεν γνωρίζαμε την κατηγορούμενη, ενοχλούσε όμως την αδερφή μου από το 2014».

Σοκαριστική ήταν η μαρτυρία της αδερφής του θύματος για το έγινε αλλά και το πώς η ίδια πληροφορήθηκε την ώρα που συνέβαινε την δολοφονική επίθεση σε βάρος της 35χρονης μητέρας.

«Χτύπησε το τηλέφωνό – κατέθεσε- και άκουσα την αδελφή μου να εκλιπαρεί για βοήθεια. Τα παιδιά ακούγονταν να φωνάζουν “μην σκοτώνεις τη μαμά μας”. Το πρώτο πρόσωπο, που σκεφτήκαμε εγώ και άνδρας μου ήταν η κατηγορουμένη γιατί γνωρίζαμε ότι αδελφή μου δεχόταν απειλές».Σύμφωνα με την καταθεση της, όταν η κατηγορουμένη μπήκε στο σπίτι του θύματος η άτυχη 35χρονη πότιζε τον κήπο ενώ τα δύο της παιδιά βρίσκονταν μέσα και έτρωγαν.

Η γυναίκα φώναξε στην εισβολέα “φύγε από σπίτι μου”.

“Τα παιδιά είδαν την κατηγορουμένη να την μαχαιρώνει… Την παρακαλούσε να μην την σκοτώσει.Αυτή την κρατούσε τόσο σφιχτά που ο πρώην γαμπρός μου την χαστούκισε για να φύγει”.

Η μάρτυρας μετέφερε και την συζήτηση που είχε με τον ανιψιό της, τον μεγαλύτερος γιο του θύματος:

“Μου είπε πως η γκόμενα του μπαμπά ήρθε και έσφαξε τη μαμά και ότι πάνε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί είδα την αδελφή μου να της κάνουν ανάνηψη , λίγο αργότερα όμως μας είπαν ότι ήταν νεκρή”. Σύμφωνα μάλιστα με την κατάθεση των γιατρών η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας, είχε τραύματα και στους δύο πνεύμονες”.

Εκεί στο Κέντρο Υγείας, όπως υποστήριξε η αδερφή του θύματος άκουσε τον γαμπρό της να λέει πως η κατηγορουμένη έκανε τις απειλές της πραγματικότητα.

Παλιά ιστορία 

Ακόμα η μάρτυρας -αδερφή της δολοφονημένης 35χρονης αναφέρθηκε και στις επανειλημμένες απειλές αλλά και επιθέσεις που είχε δεχθεί πριν την μοιραία ημέρα η αδερφή της από την κατηγορουμένη, και για τις οποίες είχε κάνει καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα την αδελφή μου και την απειλούσε. Της έλεγε ότι θα πάει στο σχολείο των παιδιών της και ότι θα τους πει πως είναι ερωμένη του πατέρα τους,τους είχε απειλήσει τηλεφωνικά ότι θα τους κάψει. Η αδελφή μου φοβόταν και ήταν πάντα με παρέα. Η μόνη ημέρα που δεν είχα πάει σπίτι της ήταν η ημέρα της δολοφονίας της»

Πρόεδρος: Ποιος ήταν ο λόγος αυτή της συμπεριφοράς της ;

Μάρτυρας: Ήθελε να χωρίσει την αδελφή μου από τον άνδρα της και να μην βλέπει ο πρώην γαμπρός μου ούτε τα παιδιά του…Είχε απειλήσει κι αυτόν, τον είχε κάψει με βενζίνη…

Απ΄ την πλευρά του, ο πατέρας της κατηγορουμένης στην κατάθεση του είπε ότι το θύμα ήταν αυτό που ενοχλούσε την κόρη του , η οποία φοβόταν “μήπως η θανούσα κάνει κακό στα παιδιά της… Σήμερα ο πρώην σύζυγος της θανούσας έρχεται και βλέπει τα παιδιά. Είναι μαζί σαν ζευγάρι με την κόρη μου, πηγαίνει στη φυλακή και την βλέπει. Έφερε σε ρήξη τις δυο κοπέλες και τώρα αγαπάει την κόρη μου”. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter