Στο «Ελ. Βενιζέλος» κύριε Γεραπετρίτη δεν υπήρχε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας – Που υποκλιθήκατε; (Video)

Στο «Ελ. Βενιζέλος» κύριε Γεραπετρίτη δεν υπήρχε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας – Που υποκλιθήκατε; (Video)

Σάλος έχει ξεσπάσει με την ντροπιαστική κίνηση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος υποκλίθηκε μπροστά στον τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και όχι στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ισχυρίζεται.

Συγκεκριμένα, βίντεο του τουρκικού Πρακτορείου Anadolu από την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης, τελικά υποκλίθηκε μπροστά του κατ’ αρχάς κατά την άφιξη του και στη συνέχεια όταν συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο τούρκος Πρόεδρος, κατεβαίνει τα σκαλιά του αεροπλάνου όπου τον περιμένει ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών ο οποίος υποκλίνεται και στη συνέχεια συνάπτει χειραψία μαζί του.

Το νέο βίντεο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος κρατάει μια στάση που ντροπιάζει όλους τους Έλληνες, δείχνει μια υπόδουλη Ελλάδα σκύβοντας με το κεφάλι αλλά και με το πάνω μέρος του σώματος προς τον «σουλτάνο».

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών, σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης, και ανέφερε ότι «Με τον Πρόεδρο Ερντογάν έχουμε την τυπική σχέση που έχει ένας υπουργός Εξωτερικών με τον αρχηγό κράτους».

Μάλιστα, επέμεινε στους ισχυρισμούς ότι υποκλίθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι: «Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην αρχηγό του κράτους. Όπως το έπραξα το Σάββατο που την είδα, το έπραξα και σήμερα και θα το πράττω πάντα. Στην αρχηγό του κράτους μου εγώ πάντοτε θα το πράττω αυτό. Εξάλλου τον πρόεδρο Ερντογάν τον είδα, όπως γνωρίζετε το πρωί. Εγώ τον υποδέχθηκα και νομίζω οι εικόνες μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους».

Διαβάστε επίσης: Ο «Ραγιαπετρίτης» υποκλίνεται στο σουλτάνο

Ο Γεραπετρίτης κάνει υπόκλιση στον πασά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! (Video)

Άφεριμ πασά μου: Σάλος στο Twitter για την υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter