Στο έλεος της κακοκαιρίας και η Αττική – Πού χιονίζει

Στο έλεος της κακοκαιρίας και η Αττική – Πού χιονίζει

Η κακοκαιρία που βρίσκεται από την Τετάρτη πάνω από τη χώρα μας, «χτυπάει» τις τελευταίες ώρες και την Αττική.

Από το πρωί της Πέμπτης σημειώνεται έντονη χιονόπτωση σε περιοχές των βορείων προαστίων.

Συγκεκριμένα στην Πάρνηθα έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και προς το καζίνο, ενώ προβλήματα ορατότητας παρατηρούνται στην Εθνική οδό από Κηφισιά και πάνω.

Αίρεται η απαγόρευση των φορτηγών στη Νέα Οδό

Νωρίτερα, η Νέα Οδός με ανακοίνωση της, ενημέρωνε τους οδηγούς ότι λόγω πλήρους εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, τίθεται άμεσα σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργεί η κοινοπραξία από Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία και προς Αθήνα από την περιοχή της Θήβας.

Ωστόσο, μετά τη μία το μεσημέρι, η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας, διεξάγεται κανονικά  μετά από απόφαση της Τροχαίας λόγω της ύφεσης των καιρικών φαινομένων.Συνεπώς, όπως αναφέρει η εταιρεία και μέχρι νεωτέρας, διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, όλων των κατηγοριών.

Χιονόπτωση σημειώνεται στην Πεντέλη, την Μαλακάσα και στον Άγιο Στέφανο.

Χιονόνερο πέφτει και σε περιοχές κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία, χιονόπτωση και πτώση της θερμοκρασίας έως και 18 βαθμούς

Το meteo προειδοποιεί ότι οι χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν στην Αττική και το βράδυ της Πέμπτης έως το πρωί της Παρασκευής, κατά περιόδους στα ορεινά και ημιορεινά του νομού, καθώς και σε περιοχές στα βόρεια του λεκανοπεδίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Βόρειας Αττικής και της Εύβοιας, ενώ χιονόνερο ή βροχή αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter