Στο έλεος της «Ελπίδας» και η τηλεκπαίδευση την Τρίτη

Στο έλεος της «Ελπίδας» και η τηλεκπαίδευση την Τρίτη

Το επιτελικό κράτος στα… καλύτερα του, όσο η κακοκαιρία μαίνεται στο σύνολο της επικράτειας, με την έλλειψη προγραμματισμού και σαφούς σχεδίου αντιμετώπισης να είναι εμφανής και στον τομέα της εκπαίδευσης, παρά τις διαρκείς επισημάνσεις από πλευράς Κεραμέως.

Όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνση το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την Τρίτη θα ισχύσουν τα εξής:

«Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

– Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

– Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές».

Μυστικά & Documento

22/05/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter