Στο φαντασιακό του Χρήστου Σταϊκούρα

Στο φαντασιακό του Χρήστου Σταϊκούρα

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε μια ακόμη εμφάνισή του στον αγαπητό του ΣΚΑΙ, ξεπέρασε κατά πολύ την επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής την οποία εφαρμόζει, υποστηρίζοντας ότι έχουν γίνει παρεμβάσεις με τις οποίες στήνεται δίχτυ προστασίας για την ελληνική κοινωνία. Μάλιστα υποστήριξε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται για τον σκοπό αυτό είναι διπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου.

Και για το στηρίξει αυτό είπε το εξής απίθανο: Οταν πληρώνει ο έλληνας πολίτης τον ΕΝΦΙΑ τότε υπάρχουν χρήματα στο πορτοφόλι του. Καμία αναφορά στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς που αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα μετά το 20ήμερο κάθε μήνα, καμία αναφορά στους δραματικούς περιορισμούς των νοικοκυριών ακόμη και σε βασικά αγαθά διατροφής. Απλά ότι καταλαβαίνει τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Φαίνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει κατέβει ποτέ από το γραφείο του στην πλατεία Συντάγματος να περπατήσει λίγα μέτρα επί της Ερμού. Αλλά γιατί να το κάνει άλλωστε;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι καλά που τον διόρισε υπουργό!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter