Στο φινάλε ο Αρης 3-1 τον ΟΦΗ

Στο φινάλε ο Αρης 3-1 τον ΟΦΗ

Στον Αρη καλύτερα να δίνεις φάουλ εκτός περιοχής παρά πέναλτι! Γιατί κάπως έτσι ήρθε η πολύ δύσκολη νίκη του επί του ΟΦΗ με 3-1 στο «Κλ. Βικελίδης» για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μπορεί στο 44’ ο Ματέο Γκαρσία να έχασε πέναλτι για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, όμως στο φινάλε του αγώνα με δύο γκολ από ισάριθμα χτυπήματα φάουλ των Ματίγια και Μαρτίνες ο Αρης πήρε το τρίποντο επί του μαχητικού ΟΦΗ, που προηγήθηκε αλλά που δεν μπόρεσε να σταθεί όρθιος ως το φινάλε…

Ο ΟΦΗ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Αρη και προηγήθηκε με τον Βαζ στο 26΄, γκολ που «ξύπνησε» τους Θεσσαλονικείς που πίεσαν και στο 43’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μιχόγεβιτς χρησιμοποίησε το χέρι του για να σταματήσει την πορεία της μπάλας σε εκτέλεση φάουλ του Γιουνές. Ο διαιτητής Σέζος υπέδειξε το πέναλτι και ο γκολκίπερ Σωτηρίου έκανε εκπληκτική απόκρουση στην εκτέλεση του Ματέο Γκαρσία. Στο 57’ ο Σωτηρίου αποχώρησε λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Στρέζος, ο οποίος στο 75’ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει γωνιακό σουτ του Ρόουζ που έκανε έτσι το 1-1.

Ο Αρης βγήκε για τα καλά μπροστά για να πάρει τη νίκη και στο 89’ ο Ματίγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Στρέζου για το 2-1. Στις καθυστερήσεις του ματς (95’) με το ίδιο τρόπο ο Μαρτίνες διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο διαιτητής Σέζος (Κιλκίς) κιτρίνισε τους Κουέστα, Σιώπη, Κυριακίδη, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Βαζ, Γιαννούλη

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (81’ Βαλεριάνος), Ματίγια, Σιώπης, Ματέο, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (61’ Λάρσον), Γιουνές (75’ Μαρτίνεθ)

ΟΦΗ (Βέρα): Σωτηρίου (57’ Στρέζος), Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης (68’ Παπάζογλου), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ (81’ Αργυρόπουλος), Σάσι, Μπράουν, Φερέιρα, Ποτουρίδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter